Skip to content

20 jarig lustrum WZK Tri-Team

1 oktober 201357 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag 28 september 2013 heeft de hardloopvereniging WZK Tri-Team haar 20 jarige lustrum gevierd. Een 30-tal leden inclusief partners heeft de middag op Duinrell doorgebracht waar onder begeleiding van Green Adventures een sportief circuit werd afgewerkt.

Daarna verplaatste het gezelschap zich naar het voormalige vliegkamp Valkenburg waar een groot aantal leden zich voegden aan de groep. In de sporthal stond een Indisch buffet gereed voor iedereen. Naderhand werd er nog veel nagepraat en bleef het lang gezellig. Kortom: een geslaagde dag voor de vereniging.

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau’s, van beginners tot gevorderden. Er wordt wekelijks getraind op dinsdag- en donderdagavond vanaf 19:00. De eerste maand is altijd gratis om uit te proberen. Indien het bevalt kan men zich desgewenst aanmelden als lid. De leden van WZK Tri-Team zijn zeer sociaal en betrokken en dat willen we graag uitstralen. Jaarlijks doet een flinke groep mee aan het in de regio zeer populaire Zorg en Zekerheid circuit. Ook zijn leden vaak te zien in de bekende (halve) marathons in Nederland.

Zie voor meer informatie de website www.tri-team.nl

Tags

WassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top