Ga naar hoofdinhoud

Wagenpark Wassenaar en Voorschoten hebben nieuwe bestickering

2 oktober 201336 second read

Wassenaar – Vanmorgen werd het eerste voertuig bestickerd door de burgemeesters Jan Hoekema (Wassenaar) en Jeroen Staatsen (Voorschoten) en de gemeentesecretarissen Wilma Atsma (Wassenaar) en Marc van der Veer (Voorschoten).

Sinds 1 januari 2013 vormen de ambtenaren van de gemeenten Voorschoten en Wassenaar één ambtelijke organisatie onder de naam ‘Werkorganisatie Duivenvoorde’. Alle ambtenaren werken vanaf die datum voor zowel de gemeente Voorschoten als de gemeente Wassenaar. Om een uniforme en professionele uitstraling naar buiten te waarborgen, kregen de medewerkers van de buitendienst onlangs nieuwe bedrijfskleding met daarop het logo van de Werkorganisatie Duivenvoorde. Binnenkort wordt ook het wagenpark van de beiden gemeenten opnieuw bestickerd. De huidige stickers met daarop de gemeentelijke logo’s worden vervangen door stickers met het logo van de Werkorganisatie Duivenvoorde.

Tags

VoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top