Skip to content

I Love Wassenaar!

3 oktober 201357 second read

Wassenaar – Wij zijn altijd druk bezig met het bedenken van leuke nieuwe items voor onze website. Een tijdje terug kwamen we op het idee om een kledingstuk te ontwikkelen als merchandise voor onze website.

Op onze Facebook konden Wassenaarders mee beslissen welk design we uit zouden gaan werken. Uiteindelijk kreeg bovenstaand design de meeste stemmen van u. Nu 2 maanden verder zijn we een heel eind met de ontwikkeling, en hebben waarschijnlijk een producent gevonden! En zeg nou zelf als echte Wassenaarder mag zo’n shirt en/of trui toch niet missen in uw garderobe?

Reserveren
U kunt uw eigen, of voor iemand anders I Love Wassenaar shirt en/of trui alvast reserveren via onze website. Uiteraard kunt u ook in 1x meerdere shirts/truien reserveren bijvoorbeeld voor uw voetbalteam, personeel of andere groep! Kosten van het shirt zal rond de €15,00 liggen en voor de trui rond de €30,00. Mochten wij niet rond komen met de producent, of wilt u toch geen shirt/trui als ze in productie gaan. Geen enkel probleem u zit aan niks vast en kan elk moment uw reservering terug trekken. Dit geld ook voor ons mocht de productie niet doorgaan.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top