Skip to content

Koe zorgt ook voor gratis winkelen bij C1000

4 oktober 201353 second read

Wassenaar – Bij gelegenheid van 25 jaar Run for Rio was er een grote actie met ruim 20 verenigingen uit Wassenaar. Deze grote sportieve happening was in het weekend van 30 en 31 augustus jl. Ook was er de certificaten actie. Voor 25 Euro kon iedereen een vak kopen op een van de voetbalvelden van Blauw Zwart. De notaris had de ruim 250 verkochte vakken van tevoren ingedeeld.

Op zaterdag 31 augustus was het dan zover; de koe kwam om 14.00 uur op het veld en na 10 minuten was het winnende vak bekend. De koe had gescheten!! En wel op vak 27!! LET OP: De winnaar hiervan heeft zich nog niet gemeld!!

De familie de Geus had een certificaat naast het winnende vak en dat betekende dinsdag 1 oktober een minuut gratis winkelen bij C1000. Ook de winnaars van een minuut gratis winkelen uit de grote loterij waren aanwezig, de familie van Smirren.

Na elkaar mochten zij de winkel door met Mark Blaauw naast de winkelwagen. Beide karren zaten lekker vol met gratis boodschappen!! Namens beide families en Run for Rio: C1000 dank voor deze leuke prijs!!

Tags

Run for Rio
Gerelateerde artikelen
Back To Top