Skip to content

Open Dag Zorgboerderij Oliehoek op 12 oktober 2013

4 oktober 201358 second read

Wassenaar – Op zaterdag 12 oktober is het weer zover. Zorgboerderij Oliehoek zal haar deuren openen voor het publiek. U bent allen van harte uitgenodigd om bij ons een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. Deze enige, particuliere en unieke zorgboerderij zal geopend zijn vanaf 11.00 ‘s ochtends tot 16.00 ‘s middags.

Tijdens deze dag zijn er verschillende activiteiten gepland waar u aan kunt deelnemen, maar het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om op de boerderij rond te lopen en onze bijzondere veestapel van dichtbij bekijken.

Naast de vaste medewerkers en vrijwilligers zijn er op de Open Dag ook gasten en andere organisaties aanwezig die betekenisvol zijn voor de zorgboerderij. Deze zullen informatie verstrekken of activiteiten te organiseren. Aanwezig zullen in ieder geval zijn:

– De Lakenveldervereniging
– Stichting Zeldzame Huisdierrassen
– De Vereniging van Zorgboeren Zuid-Holland
– Staatsbosbeheer
– Agrarische Natuurvereniging Santvoorde
– Imkerij De Bijenboom
– Stichting Vrienden van Zorgboerderij Oliehoek
– De historische keuken
– Een kraam waar kinderen geschminkt kunnen worden

Wij hopen u te kunnen verwelkomen op deze Open Dag die volledig in het teken zal staan van de plattelandsbeleving!

Gelieve op de fiets te komen! Het parkeren is gratis maar beperkt.

Vriendelijke groet,
Sandra en Gerard Oliehoek

Tags

Open DagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top