Skip to content

Commissie PvdA stelt Jan van Noort voor als lijsttrekker

5 oktober 20132 minute read

Wassenaar – De commissie die namens het bestuur van de PvdA-afdeling Wassenaar het voorstel heeft opgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft haar werkzaamheden afgerond. Hun opdracht was enerzijds invulling geven aan de boodschap dat de PvdA een vernieuwende constructieve politiek in de Wassenaarse Raad wil bedrijven en anderzijds rekening houden met het opgestelde profiel voor de mogelijke kandidaten.

De commissie geeft aan dat het een genoegen is te kunnen melden dat er drie goede kandidaten zijn voor de eerste drie plaatsen op de lijst. En ook dat de drie “vakgebieden”(Commissies) in de Raad door hen goed kunnen worden bestreken. Wij hebben ons ervan vergewist dat zij bereid zijn met elkaar samen te werken en een gezamenlijk gesprek leverde op dat dit drietal graag als team wil functioneren. De eerste drie kandidaten die door de commissie worden voorgesteld zijn:
1. Jan van Noort,
2. Henri van Smirren
3. Inge Bunte

Zowel Jan van Noort als Henri van Smirren zijn beiden zijn bekend in Wassenaar door hun maatschappelijke activiteiten nu en in het verleden. Jan bij Blauw Zwart en eerder ook al in de Gemeenteraad . Henri als voorzitter van Olympia en secretaris van het sportcontact. Inge Bunte kan door haar beroepsmatige achtergrond (Sociale Dienst) en haar huidige functie als voorzitter van de cliëntenraad op het veld Mens en Maatschappij een authentiek Sociaal Democratisch geluid laten horen.

Pim van de Locht keert niet meer terug in de Gemeenteraad, maar staat nog wel als lijstduwer op de 16e plaats van de kandidatenlijst. De definitieve lijsttrekken en de rest van de lijst met in totaal 16 kandidaten wordt vastgesteld op de PvdA ledenvergadering van donderdag 24 oktober a.s.

Tags

PvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top