Skip to content

Mooie prijzen bij klaverjassen Run for Rio op donderdag 10 oktober

6 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Donderdagavond 10 oktober is het zover: klaverjassen bij Run for Rio!! Deze klaverjasavond wordt gehouden in Huize Willibrord dat haar grote zaal graag gratis voor dit goede doel ter beschikking stelt.

Kaarten voor de Dinka Kids School in Tanzania
De klaverjasavond begint om 19.30 uur, maar vanaf 19.00 uur kunt u al in de grote zaal terecht om een kopje koffie te drinken. U kunt zich individueel of per koppel inschrijven; het inschrijfgeld bedraagt 6 euro per persoon. Aan het einde van de kaartavond zal er ook een loterij plaats vinden met dit keer in het kader van het 25jarig jubileum vele mooie prijzen die door allerlei particulieren en bedrijven voor dit doel ter beschikking zijn gesteld.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat u aantreft op onze website: www.runforrio.com maar kan ook telefonisch bij John Schrader, telefoonnummer 070-5176236, bij Annette v.d.Kooij, telefoonnummer 070-5110225 of bij Huize Willibrord, telefoonnummer 070-5123200. U kunt het inschrijfformulier ook afgeven bij Huize Willibrord, de Hofcampweg 290 of de van Houtenweg 74. De opbrengst is bestemd voor de straatkinderen van Arusha in Tanzania.

Project Dinka Kids School in Tanzania
De stichting Run for Rio zet zich in dit jubileumjaar in om de tweede fase van de Dinka Kids School in Arusha te helpen realiseren. De vele straatkinderen hebben nu geen kans om naar school te gaan. Het is de grote wens van de Wassenaarse Kimberly Zandvliet en haar Tanzaniaanse vriend Eriq Pownall om deze kinderen naar school te laten gaan.

Verdere informatie
Wilt u verdere informatie over de projecten van Run for Rio of wilt u inschrijven voor de klaverjasavond, dan kunt u altijd bellen met de secretaris, John Schrader, tel.5176236 of mailen: info@runforrio.com
Bent u verhinderd op 10 oktober, maar wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw gift ook overmaken op onze bankrekening: Run for Rio te Wassenaar: Ingbanknummer 193157. Met dank voor uw bijdrage.

Tags

Run for RioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top