Ga naar hoofdinhoud

Wethouder Fatma Koşer Kaya leest voor

6 oktober 201341 second read

Wassenaar – Wethouder Fatma Koşer Kaya leest voor op woensdagmiddag 9 oktober 2013 om 13.30 uur in Brandweermuseum Wassenaar. Voor alle leeftijden

In oktober organiseert Brandweermuseum wassenaar drie keer voorlezen uit brandweerboekjes. Voor deze tweede voorleesmiddag komt op woensdag 9 oktober om 13.30 uur Fatima Koşer Kaya voorlezen. Zij is wethouder in de gemeente Wassenaar voor sociale zaken, onderwijs en sport.

Ze kan kiezen om voor te lezen uit: “Fikkie de brandweerhond”, “de vijf brandweermannetjes”, “Prélientje en de brandweer”, “Spuit Elf en de brandweerolifanten”, “Mano de brandweerjongen” Na afloop is er de mogelijkheid voor een rondleiding in het museum en er zijn speurtochten, kleurplaten en verkleedkleren

In het museum is “Fikkie de brandweerhond” te koop voor 2 Euro. 1 Euro gaat naar de Brandwondenstichting.

Locatie: Raadhuis de Paauw, Raadhuislaan 22, 2242CP Wassenaar
Toegang gratis
Vooraf aanmelden graag!
Dat kan via brandweermuseum@wassenaar.nl of 0629011009

Tags

BrandweermuseumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top