Ga naar hoofdinhoud

20 oktober SpangaS-fandag in Duinrell

7 oktober 20133 minute read

Wassenaar – Op vrijdag 25 oktober 2013 zendt Zapp (NCRV) de 1000ste aflevering van SpangaS uit. Al sinds september 2007 volgen iedere dag rond de 350.000 kijkers deze jeugdserie. Na 999 spraakmakende, grappige en ontroerende uitzendingen moet dit natuurlijk gevierd worden. De hele oktoberweek staat dan ook in het teken van vele activiteiten en festiviteiten rond de 1000e SpangaS-aflevering.

Op zondag 20 oktober vindt, in het bijzijn van de SpangaS-acteurs, de allereerste SpangaS-fandag plaats op Duinrell in Wassenaar. Fans kunnen deze dag met hun favoriete SpangaS-acteur op de foto.

Het SpangaS programma van 20 oktober 2013 op Attractiepark Duinrell.

SpangaS Adventure Parcours vanaf 10.30 uur
Om 10.30 openen de SpangaS-acteurs de Fandag door als eerste deel te nemen aan de spetterende opblaasbare survivalbaan. Zorg dat je er bij bent! Daarna is het de beurt aan de fans. Wie zet de beste tijd neer en wint een te gekke SpangaS prijs?

SpangaS Quiz om 11.00 uur
De eerste 200 fans die in de online verkoop hun entreekaart hebben gekocht krijgen toegang tot de spannende SpangaS Quiz in het Koldertheater.

SpangaS Fan-programma om 13.30 uur
Op vertoon van een polsbandje krijgen de SpangaS fans toegang tot het SpangaS Fan-programma in het Zomertheater. Tijdens dit Fan-programma krijgen de fans unieke, nooit eerder vertoonde beelden van achter de schermen te zien en leren ze de SpangaS-acteurs nog beter kennen. De deuren gaan om 13.15 uur open.

SpangaS Meet & Greet
De fans ontvangen bij de SpangaS ontvangstbalie een speciaal toegangsbewijs voor een Meet en Greet met de SpangaS-acteurs. Ter plekke wordt bepaald met wie de fans de Meet & Greet op welk tijdstip heeft.

Daarnaast geeft SpangaS een cadeau aan al haar trouwe fans. Vanaf 21 oktober is namelijk de allereerste SpangaS-app verkrijgbaar. Met de SpangaS Testjes-app kunnen kinderen door middel van persoonlijkheidstests onderzoeken hoe goed ze zichzelf en hun vrienden kennen. De tests zijn soms luchtig en grappig, maar er komen ook serieuze onderwerpen zoals pesten aan bod.

Vanaf 21 oktober zijn er geen geheimen meer voor de kijkers: Zapp zendt een week lang exclusieve, korte filmpjes van ‘Achter De Schermen bij SpangaS’ uit.

Om het feest compleet te maken geeft SpangaS, speciaal ter gelegenheid van de 1000ste aflevering, een éénmalig, feestelijk SpangaS-magazine uit. Dit magazine staat natuurlijk boordevol foto’s en spannende verhalen over de SpangaS-acteurs.

Over SpangaS
De jeugdserie SpangaS is dagelijks te volgen om 19.00 uur op Zapp. Naast onder andere de Gouden Stuiver (2008) voor het beste jeugdprogramma, won ook de website van SpangaS meerdere prijzen, zoals de Gouden Apenstaart (2009) en de Cinekid Nieuwe Media Award (2009). De site Spangas.nl wordt dagelijks door gemiddeld 14.000 fans bezocht. SpangaS is tevens al meerdere jaren het meest bekeken programma via uitzendinggemist.nl.

Tags

DuinrellWassenaar
Back To Top