Skip to content

Ali B voor de eerste keer te zien in Warenar

7 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Ali B treedt op vrijdag 18 oktober op in Warenar met zijn voorstelling Ali B bekend(t). Hoewel hij al jaren furore maakt en regelmatig te zien is op de televisie, is het voor het eerste dat Ali B voet zet op Wassenaarse bodem. Zijn voorstelling belooft een persoonlijk verhaal te worden dat hij maar wat graag komt vertellen in het sfeervolle theater Warenar van Wassenaar. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten zijn te koop www.warenar.nl of ’s avonds aan de zaal.

De belangrijkste verhalen uit zijn leven heeft Ali B wel zo’n beetje verteld. Tenminste, dat dacht u. U kent hem slecht, want Ali heeft nog veel geheim gehouden. Heel veel. Er zijn nu eenmaal dingen waar een mens niet makkelijk over praat, waar zelfs een knuffelmarokkaan met het hart op de tong zijn mond over houdt.

Elk mens heeft zo zijn trots en schaamte en verborgen verhalen. Zo ook Ali. Met zijn vorige programma, ‘Ali B geeft antwoord’ won Ali de cabaretprijs Neerlands Hoop. De jury schreef: ‘Een multi-talent dat zonder gêne een inkijkje geeft in zijn gevarieerde leven. Charmant, onbevangen, open en ad rem glijdt hij door de avond. Hij maakt er een feestje van voor familie en vrienden, waarbij hij luchtige verhalen afwisselt met diep ontroerende ontboezemingen.’

Daar zijn ze dan mooi ingetuind, de jury, want u als kritisch theaterpubliek voelt natuurlijk dat er meer aan de hand moet zijn. Het verhaal van de kansarme Marokkaan uit Amsterdam-Oost die het schopt tot publiekslieveling; te mooi om waar te zijn. En Ali weet dat u weet dat er meer achter moet zitten. Dus komt hij nu met de echte verhalen, noemt hij man en paard, laat het achterste van zijn tong zien. Voor sommigen misschien een schok, voor anderen een opluchting, maar hoe dan ook; niets was wat het leek.

Kaartverkoop
Ali B bekend(t) is te zien op vrijdag 18 oktober in Warenar. Het optreden begint om 20.15 uur. Een kaartje kost € 18 en is te reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top