Skip to content

De herfst beleven met het IVN in landgoed De Horsten

7 oktober 201346 second read

Wassenaar – De herfst laat zich volop zien in het Koninklijk Landgoed de Horsten op de grens van Wassenaar en Voorschoten. Beestjes met veel poten en de mooiste paddenstoelen zijn te bewonderen in dit unieke gebied dichtbij onze stedelijke omgeving.

Misschien is er al wat vogeltrek te zien en laat de ijsvogel zich bewonderen. Tijdens de excursie met de IVN natuurgids kom je soms voor verrassingen te staan. Loop mee met de gids en neem je verrekijker mee. De wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen. Op zondag 13 oktober om 10.30 uur verzamelen bij de zuidelijke ingang aan de Horstlaan in Voorschoten, iets voorbij de spoortunnel en het Oude Veenpad. Dus niet aan de Papelaan! Entree voor het gebied is 1 Euro.

Inlichtingen bij Rob Meyer tel. 070 3681400/ 06 20568114 of Monique van den Broek tel. 070 3858676.
IVN-wandelingen zijn voor een ieder toegankelijk, zijn gratis en duren 1,5 tot 2 uur. Aanmelden is niet nodig.
Zie voor het hele programma www.ivndenhaag.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top