Ga naar hoofdinhoud

Princess Romantic Home Decorations naar Haarlem

7 oktober 20132 minute read

Wassenaar – De leukste kado- en woondecoratie winkel uit de regio is nu niet meer gevestigd in Wassenaar maar vanaf 10 oktober 2013 is de winkel gevestigd in de leukste winkelstraat van Nederland. Princess is nu te vinden in de Kleine Houtstraat 13 A in Haarlem. Hartje centrum en op een steenworp afstand van de Grote Markt (waar de bekende Grote of St.Bavokerk staat).

Na bijna 10 jaar in Wassenaar gevestigd te zijn geweest moesten de eigenaren besluiten of zij het huurcontract wilden verlengen of niet. Het winkelaanbod in de Langstraat werd steeds minder gevarieerd en de loop werd door de zgn winkelhaak (besloten door de gemeente) uit de straat gehaald.

De eigenaren van Princess vonden daarom dat het tijd was voor een heroverweging van de vestigingsplaats. En dat is Haarlem geworden.

Op circa een half uur rijden (nog geen 35 km) van Wassenaar. Haarlem is een fraaie historische en groene stad. Denk aan de beroemde Haarlemmerhout . Dit park werd in 1830 heringericht door de ook in Wassenaar niet onbekende tuinarchitect Zocher.

Haarlem heeft ook veel fraaie grachten, er zijn zelfs diverse rederijen die rondvaarten organiseren.

Het is ook de stad met het meest gevarieerde winkelaanbod van Nederland. Niet alleen leuke winkels (veelal gevestigd in monumentale panden). Een romantische stad om in een romantische winkel zoals Princess te gaan winkelen.

Een koffiehoekje heeft Princess in Haarlem niet meer, maar geen nood. Haarlem heeft niet alleen leuke winkels maar ook een gevarieerd kunstaanbod, leuke wandelroutes….en niet te vergeten; geweldige terrassen, leuke restaurantjes en gezellige kroegjes. Haarlem bruist net zoals de winkel en de eigenaren van Princess.

Princess Romantic Home Decorations
Kleine Houtstraat 13A
2011 DD Haarlem
Telefoon 064-2717982
Email; princesswassenaar@live.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top