Skip to content

Redouan door naar de liveshows SYTYCD

7 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Redouan deed ooit eerder mee aan SYTYCD en raakte toen al erg ver. Hij moest helaas naar huis tijdens de buitenlandse bootcamp in Cuba. Dit jaar heeft hij het in ieder geval tot de liveshows gebracht….en wie weet waar dit allemaal toe gaat leiden!

Gister was de bootcamp aflevering van So You Think You Can Dance vanuit Sevilla. 2 jaar geleden bereikte Redouan deze bootcamp ook al maar viel toen net voor de liveshows af. Doordat de coaches Redouan al snel het bootcamp ticket hadden gegeven tijdens de final auditions had iedereen al goede hoop dat hij door zou gaan. Tijdens de bootcamp moesten de overgebleven kandidaten een flamenco instuderen, om deze aan het eind van de bootcamp in een heuse arena (stadion voor stierengevechten) voor de jury op te voeren. 

Redouan was vervolgens de eerste die voor de jury mocht verschijnen om te horen of hij door was of niet. De jury heeft zichzelf de vraag gesteld is Redouan een top 18 danser? Na een lange pauze komt het verlossende antwoord JA dat is Redouan. Na 2 jaar geleden net voor de liveshows te moeten afvallen is het nu wel gelukt! Vanaf aankomende zondag zal Redoaun te zien zijn in de liveshows van So You Think You Can Dance vanaf 20:00 op RTL5.

Je kunt Redouan nu al volgen op zijn speciale Facebook pagina en vergeet niet vanaf zondag op hem te stemmen!

Tags

Redouan HergelinkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top