Skip to content

13 en 19 oktober concerten in Raadhuis ‘De Paauw’

8 oktober 201329 second read

Wassenaar – 13 oktober. Het URIÉL ENSEMBLE. Piano, viool, altviool, cello, contrabas. Uitgevoerd zal worden het kwintet opus 87 van Johann Hummel en het beroemde ‘Forellenkwintet’ van Franz Schubert. Aanvang concert: 12.00 uur. Zaal open: 11.30 uur. Kaarten aan de zaal verkrijgbaar à 16.- euro

19 oktober. Het meisjeskoor (22 meisjes tussen 12 en 18 jaar) van de FRANCIS HOLLAND SCHOOL uit Chelsea, Londen. Dit koor stijgt uit boven het gemiddelde ‘high school’ koor, door de intensieve, muzikale training, die de meisjes op deze school ontvangen. Zij voeren composities uit van Fauré, Bach en Vivaldi en daarnaast songs uit diverse musicals. AANVANG: 16.00 UUR. TOEGANG: GRATIS

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top