Ga naar hoofdinhoud

Bieb Wassenaar is op zondag weer open

8 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Dit seizoen opent Bibliotheek Wassenaar haar deuren opnieuw 7 dagen in de week. Met deze extra openstelling biedt de bibliotheek volop gelegenheid om in een gezellige en gemoedelijke sfeer de vele dikke weekendkranten en tijdschriften te lezen of gewoon een kopje koffie te komen drinken. Uiteraard is het ook mogelijk om de mooiste boeken uit te zoeken en te lenen of een filmpje te pakken in het Filmhuis.

Ook voor kinderen biedt de bibliotheek op zondagmiddag voldoende mogelijkheden: film kijken, voorlezen, met de wii spelen, de allermooiste boeken lenen of lekker in de tent een boek lezen. Bovendien wordt er maandelijks een dansactiviteit georganiseerd voor kleuters om spelenderwijs te werken aan hun ontwikkeling op het gebied van o.a. taal, rekenen, motoriek en emotie. De volgende kleuterdans vindt 3 november 15.30 u plaats. Graag aanmelden via soewiesu@ziggo.nl.

Het filmprogramma a.s. zondag 13 oktober:
13.15 u Ted en de Schat van de Mummy
15.15 u Alceste à Bicyclette

Elke laatste zondag van de maand zal Antiquariaat Bougainville aanwezig zijn in de Vergaderzaal van de bibliotheek. Zoekt u iets op het gebied van o.a. Wassenaar, Kunst, Geschiedenis, Filosofie, Engelse pockets en literatuur of andere onderwerpen, loop dan gezellig even binnen.

Zijn er verenigingen, stichtingen of andere clubs in Wassenaar die de bibliotheek willen gebruiken als podium?, die zich op zondagmiddag willen presenteren?, neem dan contact met ons op (e.nobel@obvw.nl). Wassenaarders die hun hobby willen laten zien zijn eveneens welkom. De openstelling op zondag gaat door t/m maart 2013.

Graag tot ziens!

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top