Skip to content

De Purper Ladies komen naar Wassenaar!

8 oktober 20132 minute read

Wassenaar – De Purper-traditie van meer dan dertig jaar topcabaret krijgt dit theaterseizoen een verrassende wending. Met de voorstelling Purper Ladies staan er in plaats van vier heren, vier dames op het toneel: Gerrie van der Klei, Mylou Frencken, Anouk van Nes en Céline Purcell. Vakvrouwen die hun sporen in het theater ruimschoots verdiend hebben en garant staan voor amusement met inhoud. De dames weten van wanten en gaan het publiek met lef, gein en geweldige stemmen een avondlang zinnig entertainen. Purper Ladies speelt op woensdag 23 oktober in Cultuurcentrum Warenar in Wassenaar.

Hoe staan vrouwen van verschillende generaties vandaag de dag in het leven? Een onderwerp dat de Purper Ladies met een gezonde dosis zelfspot behandelen. Een hilarische voorstelling door vrouwen voor vrouwen waarbij mannen zeker ook welkom zijn!

Purper Ladies is een productie van OpusOne en wordt gemaakt onder toeziend oog van Purper-coryfee Frans Mulder. Samen met Mylou Frenken schreef hij de teksten. De regie is in handen van Frans Schraven. Purper Ladies is, zoals het publiek van Purper gewend is, een afwisselend geheel van zang, sketches en muzikale frivoliteit. Het wordt een Purper op haar best: uniek, een genre op zich.

Meer informatie
Purper Ladies is nog tot en met zondag 26 januari 2014 in verschillende Nederlandse theaters te zien. Meer informatie is te vinden op www.purper.eu.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top