Ga naar hoofdinhoud

De Wassenaarsche Viswinkel opent zijn deuren op 10 oktober

8 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Vanaf donderdag 10 oktober is Wasssenaar een prachtige viswinkel rijker! De jonge en enthousiaste Wassenaarder Arjen van Tilburg opent zijn eigen viswinkel in de Brinkhof Passage in de Langstraat. Voor verse vis, gebakken vis, huisgemaakte producten en maaltijden kunt u in De Wassenaarsche Viswinkel terecht. En uiteraard dat alles voor een betaalbare prijs..!

Feestelijke opening woensdag 9 oktober 17.00 uur
Op woensdag 9 oktober wordt De Wassenaarsche Viswinkel officieel geopend door burgemeester drs. J.Th. (Jan) Hoekema. De officiële openingshandeling vindt plaats om 17.00 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Advies van een echte kok…
Dat is wat de klanten van De Wassenaarsche Viswinkel mogen verwachten. Arjen heeft jarenlang als sous-chef gewerkt in gerenommeerde restaurants uit de regio zoals Paul van Waarden Restaurant en Hotel Restaurant Savarin. Gaat u koken voor gasten? De Wassenaarsche Viswinkel denkt graag met u mee voor advies op maat. Verder biedt de winkel veel overheerlijke huisgemaakte sauzen en soepen zoals bijvoorbeeld kreeftensoep en pompoensoep met Hollandse garnalen en bijproducten zoals bijvoorbeeld pastinaakpuree. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment… En dan niet te vergeten de huisgemaakte garnalenkroketten!

Vers en betaalbaar….
“Alle vis wordt dagelijks vers ingekocht op de afslag in Scheveningen. Kwaliteit staat daarbij voorop, uiteraard tegen een betaalbare prijs. Wij staan voor een dagvers product met daarbij een goed prijs-kwaliteit verhouding. De kibbeling en lekkerbekken die wij bakken worden uiteraard van echte kabeljauw gemaakt, zoals het hoort. En wilt u een product bestellen wat wij niet standaard in de winkel hebben, dan nemen wij dat de volgende dag vers van de afslag voor u mee… De wensen van de klant zijn bij ons leidend”, aldus Arjen van Tilburg.

Tags

LangstraatWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top