Skip to content

VakantieBieb weer live: e-books lezen via de Bibliotheek

8 oktober 20132 minute read

Wassenaar – De VakantieBieb-app van de Bibliotheek gaat op 30 september weer live met e-books. Na het grote succes van de pilot in de zomer, waarin meer dan 110.000 lezers gebruikmaakten van de app, staat de nieuwe collectie klaar. Liefhebbers kunnen van 30 september t/m 27 oktober weer kiezen uit thrillers, (streek)romans en andere verhalen van o.a. Gouden Stropwinnaar 2012 Bram DeHouck (Zomer zonder slaap), Mankell (Wallander)en Bas Steman (De aankomst).

Omdat deze periode niet alleen samenvalt met de herfstvakantie, maar ook met de Kinderboekenweek, staan er in de boekenkast ook leuke titels voor kinderen zoals Chitty vliegt weer van Cottrell Boyce, De stille dief van Rian Visser en Kleine sprookjesverteller van Tjong-Khing.

De VakantieBieb-app is via de App Store en Google Play Store te downloaden op tablet en smartphone. Tijdens de vakantieperiodes is per keer een nieuwe selectie e-books beschikbaar.

De VakantieBieb is een app met een selectie van populaire boeken voor tijdens de vakantie. De lezer kiest een aantal e-books die in een virtuele boekenkast komen te staan. Een internetverbinding voor het lezen is na het eenmalig registreren en downloaden niet meer nodig. De dienst is bedoeld voor alle leden van de Bibliotheek, maar ook niet-leden kunnen de e-books lezen. Het boekenaanbod is beschikbaar totdat de betreffende vakantieperiode voorbij is.

 

Tags

AppWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top