Skip to content

Burgernet nu ook op je smartphone

9 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Sinds maandag 7 oktober heeft Burgernet zijn eigen app. De app werkt op basis van de ingebouwde GPS van een smartphone. Hiermee is het mogelijk om mensen die de app op hun telefoon geïnstalleerd hebben Burgenetberichten te versturen op basis van hun locatie.

Welke Burgernetacties ontvang u met de Burgernet app?
De Burgernetapp maakt gebruik van de GPS-locatie van uw telefoon om Burgernetacties te sturen die betrekking hebben op uw directe omgeving. In de iOS Burgernetapp kunnen voorkeursgebieden ingevoerd worden om Burgernetacties uit deze specifieke gebieden als bericht te ontvangen. In de Burgernetapp voor Android bepaalt de app zelf of een bericht relevant is voor het toestel of niet.

Aanmelden
Voor de werking van de Burgernet App is het niet noodzakelijk dat u aangemeld bent al Burgernet deelnemer. om aangemeld te zijn als Burgernet deelnemer. De App nodigt de gebruiker hiertoe wel uit en vanuit de App kan een gebruiker zich aanmelden als volledig Burgernet deelnemer. De werkwijze komt overeen met de werkwijze van aanmelden via de website www.burgernet.nl.

Downloaden
De app voor iOS kunt u downloaden in de Appstore.
De app voor Android kunt u downloaden via Google Play.

Meer informatie
Voor meer informatie kijkt u op www.burgernet.nl. Ook kunt u de veelgestelde vragen rondom de app downloaden.

Tags

AppBurgernetWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top