Skip to content

Paddenstoelenexcursie 19 oktober in de Duivenvoordse- Veenzijdse Polder

9 oktober 201351 second read

Wassenaar – Bladeren vallen en paddenstoelen verschijnen: de herfst is weer begonnen! Een feest in het bos van prachtige kleuren en heerlijke geuren. Speciaal in dit seizoen organiseert Staatsbosbeheer op 19 oktober van 14.00 tot 16.00 uur een Paddenstoelen excursie in de Duivenvoordse- Veenzijdse Polder. In het Achterbos in deze polder zijn door het vochtige klimaat veel paddenstoelen te vinden. Met een deskundige gids, een zoekkaart, spiegeltjes en loepjes zoeken we de paddenstoelen en zwammen in allerlei variaties. Zo had je ze nog nooit eerder bewonderd!

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze excursie door een e-mail te sturen naar: ivnleiden@hotmail.com. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 15 deelnemers mee. Trek laarzen/waterdichte schoenen en warme kleding aan.

Samengevat:
Datum: Zaterdag 19 oktober, tijd: 14.00 tot 16.00 uur
Startpunt: ingang Achterbos aan het Oude Veenpad in Leidschendam (bereikbaar via Tuinenlaan in Leidschendam – via tunnel wandelend onder het spoor door naar het Achterbos).
Voorbereiding: laarzen, weerbestendige kleding. Neem een spiegeltje mee.
Kosten: volwassenen 5,00 euro, kinderen 2,50. Graag gepast betalen.
Aanmelden: via ivnleiden@hotmail.com er kunnen maximaal 15 deelnemers mee.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top