Skip to content

Roxanne van Hemert en haar team gaan de strijd met de mannen aan

10 oktober 201339 second read

Wassenaar – Op Facebook is de strijd tussen de twee teams van coach Orie alvast losgebarsten. De strijd gaat tussen Team Activia waar onze eigen Roxanne van Hemert onder contract staat, en Team Brand Loyalty.

Beide teams hebben een originele video gemaakt en proberen via hun Facebook pagina’s zoveel mogelijks likes te vergaren. Roxanne heeft ons gevraagd een steentje bij te dragen om haar team te laten winnen en dat doen wij natuurlijk graag! U kunt helpen door naar de Facebook pagina van Team Activia te gaan en vervolgend het bericht met het filmpje te liken, dat is de eerste post op de pagina. Wat de inzet van de wedstrijd is? “De winnaar verdient eeuwige roem. Het is een leuke prijs om het seizoen mee te beginnen”, zegt Anette Gerritsen op Telegraaf.nl.

Tags

SchaatsenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top