Ga naar hoofdinhoud

Halloween Pompoen versiercursus

12 oktober 201338 second read

Wassenaar – Op 31 oktober is het weer de tijd van het jaar. Halloween staat voor de deur! De griezeligste tijd van het jaar komt eraan. Enge films, spookhuizen en griezelige taferelen vinden hun weg naar jouw buurt. Nu kan jij deel uitmaken van deze griezelige schaduw die eraan komt. Maak van jouw huis een echt spookhuis met zelf bewerkte pompoenen!

SJW Wassenaar geeft jouw de mogelijkheid om de meest enge pompoen te maken die er is met de pompoen versiercursus. Op 25 oktober kun je bij ons een cursus volgen waarbij je leert hoe je een pompoen zo griezelig maakt als in de films! Voor 2,50 euro kan jij van 14:00 tot 16:00 aan de slag op de Dokter Mansveltkade 9. Dus kom langs en geef jezelf en je vrienden de ware Halloween ervaring!

Tags

SJWWassenaar
Back To Top