Skip to content

Paardentrailers besmeurd met graffiti bij PV Koningin Emma

12 oktober 201345 second read

Wassenaar – Diverse leden van PV Koningin Emma zijn de afgelopen weken het slachtoffer van vandalisme geworden. De gemeente Wassenaar wordt geteisterd door graffiti.

In de afgelopen weken zijn er op de Papelaan in Wassenaar meerdere paardentrailers met graffiti bespoten. Dat het hierbij niet om een ‘onschuldige’ impulsactie ging, blijkt wel uit het feit dat het op meerdere, afzonderlijke momenten heeft plaatsgevonden en dat de tag op veel meer plaatsen in Wassenaar en Voorschoten terug te vinden is. Het is daarom van belang dat de dader(s) zo snel mogelijk opgespoord worden, om nog meer vernielingen te voorkomen.

Het bestuur van PV Koningin Emma kan helaas weinig concreets doen. Wel vragen wij iedereen om extra op te letten en eventuele misstanden direct te melden bij de politie. Ook vragen wij alle gedupeerden om aangifte bij de politie te doen, zodat bij eventuele aanhouding de dader(s) voor alle schade kan of kunnen boeten.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top