Ga naar hoofdinhoud

Brandweermuseum Wassenaar stagebieder van het jaar!

13 oktober 20132 minute read

Wassenaar – De in 2011 in het leven geroepen MasWas Award voor stagebieder van het jaar is dit jaar uitgereikt aan Kees Plaisier van het brandweermuseum in Wassenaar. U kunt de speech teruglezen op de website www.maswas.nl

Sinds 2011 wordt de Award uitgereikt tijdens het vrijwilligersfeest van de vrijwilligerscentrale in Wassenaar. Dit jaar werd er in de toespraken en tijdens het optreden van Jetty Maturain extra aandacht besteed aan de maatschappelijke stage en het verdwijnen of voortbestaan ervan.

Als het aan de overheid ligt verdwijnt de maatschappelijke stage met ingang van het schooljaar 2014-2015 dat wil zeggen de overheid verstrekt geen subsidie meer. Als het aan de gemeente Wassenaar, de vrijwilligerscentrale en de stagebieders ligt dan gaan we door.

Tenslotte zijn de jongeren de vrijwilligers van de toekomst.

Als stagemakelaar MasWas wil ik daaraan toevoegen dat ik verheugd ben met alle positieve reacties die ik krijg van de stagebieders en leerlingen. Dit schooljaar zijn we gestart met meer dan 100 stageplaatsen. En nog steeds melden zich nieuwe stagebieders zich aan.

Voor alle leerlingen woonachtig in Voorschoten en Wassenaar die dit jaar hun maatschappelijke stage moeten lopen kan ik alleen nog maar zeggen: neem eens een kijkje op de site www.maswas.nl en schrijf je in.

Remke van Rooden
Stagemakelaar MasWas

Tags

BrandweermuseumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top