Skip to content

Geslaagde maandviering Kinderboekenweek op Jozefschool

13 oktober 201351 second read

Wassenaar – Zoals ieder jaar was er ook dit jaar de Kinderboekenweek op de Jozefschool. Deze speciale, landelijke week krijgt altijd veel aandacht op de Jozefschool.

De opening was op maandag 30 september met een spetterend optreden van groep 8; het thema “Klaar voor de start” werd op een fantastische wijze met zang en dans gepresenteerd. Een dag later werd uit diverse nieuwe boeken door ouders voorgelezen aan alle groepen; de aula was helemaal ingericht in het thema van de Kinderboekenweek.

In de bovenbouwgroepen ging de voorleeswedstrijd van start en werd gekeken welke kinderen naar de finale mochten op vrijdag 18 oktober. En dan tussendoor ook nog twee geweldige maandvieringen met optredens van alle groepen; in de aula moesten de kinderen bijna bij de ouders op schoot zitten, zoveel belangstelling was er van de ouders!! Op de foto’s kunt u een aantal kinderen aan de slag zien!!

Wilt u meer weten over de verschillende creatieve activiteiten die we op de St. Jozefschool doen met de kinderen, maakt u dan eens een kennismakingsafspraak via 070-5113934.

Tags

KinderboekenweekWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top