Ga naar hoofdinhoud

Jubileumklaverjassen bij Run for Rio

13 oktober 20133 minute read

Wassenaar – Afgelopen donderdagavond (10 oktober) organiseerde de stichting Run for Rio wederom een klaverjasavond voor het goede doel. Er deden 40 zeer enthousiaste klaverjassers mee (er waren dus 10 speeltafels) en de opbrengst van deze avond was bestemd voor de tweede fase van de Dinka Kids School in Arusha (Tanzania).

Kimberly en Eriq
Deze maand zijn Kimberly en Eriq al weer 1 jaar getrouwd. In hun Tanzania hebben zij tussen het bouwen van de Dinka Kids School door, elkaar vorig jaar het ja-woord gegeven. En in het afgelopen jaar is er veel gebeurd; de school is gestart en de eerste kinderen gaan naar school. Met de opbrengst van de grote actie “Wassenaar sport voor Tanzania” kunnen zij verder met fase 2 van hun school, waarbij o.a. sportfaciliteiten gerealiseerd kunnen worden voor de kinderen.

Opbrengst: fantastisch
Zoals altijd stelde Huize Willibrord haar grote zaal gratis ter beschikking. En achter de bar was een medewerkster van Huize Willibrord aanwezig (nogmaals veel dank!) om alle deelnemers van een kopje koffie (met een jubileumgebakje) en een drankje te voorzien, geholpen door twee Run for Rio-dames. Nu dus niet de dames Abbenhuis en Knijnenburg achter de bar, maar wel mevrouw Abbenhuis aan de kaarttafel met goede kaartrondes. Daarnaast had een aantal particulieren en bedrijven er weer voor gezorgd dat er heel mooie prijzen te verdienen waren en dat de tafels voor de loterij goed gevuld waren. De totale opbrengst van deze klaverjasavond bedroeg daardoor 546 euro en was mede te danken aan Karin en Ingrid die veel lootjes weer aan de man/vrouw wisten te brengen.

Prijswinnaars
Alhoewel de gezelligheid ook “troef” is bij de klaverjasavonden van Run for Rio (en er is weer heel veel gelachen), zijn er natuurlijk toch ook altijd prijswinnaars. Deze avond werd er wederom gekaart door individuele mensen en door koppels. Bij de koppels ging de eerste prijs naar het koppel Corel en Oudshoorn met 4954 punten; als prijs voor dit gigantische puntenaantal een lekkere fles wijn en een puzzelboek. De tweede prijs was voor het koppel Brekelmans en Remmerswaal met 4870 punten. De poedelprijs ging naar het dameskoppel van Steen en Vermeulen (3521 punten).

Bij de individuele kaarters ging de eerste prijs naar de heer Boverhof; hij haalde maar liefst 5169 punten. Tweede werd Nel Donker met 5155 punten. De poedelprijs ging hier naar mw Annie Noordover met 3575 punten. De organisatie, het koekje, de nootjes, de kaas en de worst werden deze avond verzorgd door Annette v.d.Kooij.

Klaverjassen in maart
De organisatie binnen Run for Rio heeft al meteen een nieuwe datum geprikt voor de volgende klaverjasavond. Deze avond zal worden gehouden in het voorjaar van 2014, te weten op donderdag 6 maart. Dus noteert u deze avond vast in uw agenda en wees erbij om de gezelligheid niet te missen en wellicht nog een mooie prijs te winnen.

Verdere informatie
Was u verhinderd om afgelopen donderdagavond te komen en wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw donatie overmaken op onze bankrekening. Regelmatig wordt u door de stichting Run for Rio op de hoogte gehouden over de stand van zaken van de Dinka Kids School. Ook verwijzen wij u graag naar de website (www.runforrio.com), waar u uitgebreide informatie kunt vinden over de projecten.
Wilt u meer weten? Voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook mailen of bellen: info@runforrio.com of John Schrader (secretaris), telefoon 070-5176236.

Wilt u nog een gift overmaken, dan volgt hier het nummer: INGbanknr 193157. Met dank voor uw bijdrage.

Tags

Run for RioWassenaar
Back To Top