Skip to content

Ook benieuwd naar de nieuwe Limited edition smaken van Tony Chocolonely?

13 oktober 20132 minute read

Wassenaar – We hebben lang uitgekeken naar het moment waarop we dit mochten roepen: de limited editions zijn er weer! Te verkrijgen bij Wereldwinkel Wassenaar. Er zijn opnieuw drie tijdelijke nieuwe smaken verkrijgbaar. Wees er snel bij, want op is écht op. Hoewel… De meest populaire smaak voegen we toe aan de Tony’s familie. Dus ga naar de Facebook pagina en stem op jouw favoriet!

Melk & kokos & amandel & kaneel
Omdat onze fans een streepje bij ons voor hebben, vroegen we op Facebook een nieuwe limited smaak te bedenken. Massaal werden er verzoekjes ingediend om een reep te maken met kokos. Geen probleem! Deze reep zit bomvol kokos uit Vietnam, amandelstukjes uit Uzbekistan én kruidige kaneel uit Sri Lanka. Een ode aan alle chocofans. Wereldwijd.

Melk & koek & chilipeper
Wat? Peper in je reep? Natuurlijk! De chilipeper kochten we rechtstreeks in bij boeren in Ghana, waar ook een groot gedeelte van de cacao in onze repen vandaan komt. En laat die nou eens hartstikke goed smaken met stukjes knapperige kandijkoek en onze melkchocolade. Ai ai ai!

Puur & meringue & kers
Wij zijn dol op de combinatie van zoete meringue met zure kers. Perfect met onze bittere pure chocolade! Nu bleek dat meringue meestal van scharreleieren gemaakt wordt, en daar worden wij dan weer niet zo blij van. Maar na een kritische zoektocht vonden we gelukkig een producent die voor ons overheerlijke meringue kan maken met vrije uitloop eieren. Nu kan iedereen genieten van dit smakelijke trio.

Een bijzonder smakelijk kado voor iedereen, inclusief jezelf. Maar je draagt er vooral de boeren die ons van cacao voorzien een warm hart mee toe. Met deze repen bouw je namelijk smakelijk mee aan onze weg naar 100% slaafvrije chocolade.

Tags

WassenaarWereldwinkel
Gerelateerde artikelen
Back To Top