Skip to content

Wassenaarse bevers hebben gezamenlijke opkomst in de Paauw

13 oktober 201347 second read

Wassenaar – De bevers van scouting Willibrord, scouting van Woesik en van scouting van Wassenaer van Obdam hebben afgelopen zaterdag 12 oktober 2013 gezamenlijk een vossenjacht gedaan in park de Paauw.

Bevers zijn jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar oud,. Bij een vossenjacht is het de bedoeling dat de bevers op zoek gaan naar mensen die verkleed zijn als een bepaald soort personage. De vossenjacht stond deze keer in het teken van: wat vindt je in het bos? De bevers zijn in verschillende groepjes op zoek gegaan naar een beer, een konijn, een paddenstoel en ga zo maar door. Bij elke “vos” is er een activiteit gedaan, ook was er een heks waarbij de bevers toverdrankjes konden mengen. Hierdoor had elke bever zijn eigen soort limonade. Aan het einde van de opkomst werd er samen met de vossen nog een groepsfoto gemaakt (zie bovenstaande foto).

Lijkt scouting jou ook leuk? Kijk dan op www.scouting.nl voor meer informatie.

Tags

ScoutingWassenaarWillibrord
Gerelateerde artikelen
Back To Top