Skip to content

Beleef de herfst in het duin met het IVN

14 oktober 201336 second read

Wassenaar – Op zondag 20 oktober om 11 uur gaan we een lekkere wandeling maken door de duinen van Meijendel, het waterwingebied van Dunea. In de morgen de herfstgeuren opsnuiven en nagenieten van de herfstkleuren? Dat kan samen met de gidsen van het IVN.

De wandeling, deels door mul zand, begint bij het infobord tegenover de buitenbak van de paardenstal, bij het bezoekerscentrum van Dunea aan de Meijendelseweg in Wassenaar. Van de bushalte De Kievit is het ca. 15 minuten lopen naar de verzamelplaats. IVN wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk, duren 1½ tot 2 uur en gaan altijd door. Aanmelden is niet nodig.

Kijk voor tips over wandelen in het Haagse en Wassenaarse groen op www.ivndenhaag.nl of bel Rob Meyer: 06 205681400 /070 368 14 00 of Monique van den Broek 070 385 86 76.

Tags

MeijendelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top