Skip to content

Redouan HipHopt zich naar de 2de liveshow van SYTYCD

14 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Gisteren zijn de liveshows begonnen van So You Think You Can Dance. 1 van de top 18 dansers van dit seizoen is Wassenaarder Redouan Hergelink, zoals u al eerder bij ons heeft kunnen lezen. Na de audities en de bootcamp is hij doorgedrongen tot de liveshows waar hij samen met 17 andere dansers de strijd aangaat voor de titel beste danser 2013.

De liveshows begonnen gister met een zo gehete ‘groepschoreo‘, dit is een choreografie waarbij alle deelnemers meedoen. Deze week was het een choreografie op het nummer ‘Papoutai’ van Stromae die het nummer ook live in de studio ten gehore bracht.

Na de spetterende opening was het de beurt aan de koppels om hun dans op te voeren. Redouan en zijn partner Tamara mochten het spits afbijten. Redouan en Tamara zijn allebei hiphoppers en waren dus erg blij dat ze samen een hiphopchoreografie mochten doen van Steeve Austin. Ze dansen op Talk Dirty van Jason Derulo en 2 Chainz. Daarom was het heel belangrijk dat ze sexy zijn op het podium. Hoewel Redouan niet echt een loverboy is, ging het er heftig aan toe tijdens de dans. Wilt u deze ‘hete’ dans bekijken dat kan hier! De jury was zeer lovend Dan Karaty vond het heel sexy en een top optreden. Ish Ait Hamou zei perfectie bestaat niet maar jullie komen in de buurt met deze performance. Jan Kooijman sluit af met nog meer lof zeker voor Redouan.

Maar was hun optreden genoeg om door te gaan naar ronde 2? Zoals altijd bij SYTYCD mochten mensen thuis doormiddel van een sms stemmen op hun favoriete koppel. De 2 koppels met de minste stemmen moeten vervolgens een ‘Dance For Your Live’ doen om de jury ervan te overtuigen dat ze door moeten. Maar Redouan en Tamara hadden genoeg stemmen van het publiek om door te gaan naar de 2de liveshow!

Kijk en stem vooral volgende week weer! So You Think You Can Dance iedere zondag 20:00 op RTL5

Tags

Redouan HergelinkWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top