Ga naar hoofdinhoud

Nieuws van het Leercentrum Wassenaar

16 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Nu de vakanties voorbij zijn is het Wassenaarse Leercentrum weer begonnen met een serie cursussen. Met de Kerstdagen in het vooruitzicht moeten er natuurlijk ook kaarten gestuurd worden, en wat is nu handiger om de kaarten niet ieder apart met de hand te schrijven maar hiervoor de hulp van uw PC in te roepen.

In onze cursus ‘Etiketten maken’ leren wij u om eerst de adressen van familie, vrienden, kennissen en andere relaties, netjes in een tabel (spread sheet) te verwerken en ze vervolgens te selecteren en op uw etiketten te printen. Bent u in deze cursus geïnteresseerd, die 2 middagen duurt, meld u dan aan op onderstaand telefoon nummer en u krijgt bericht wanneer de cursus gaat plaatsvinden- in ieder geval zal dit op een maandagmiddag zijn.

De cursus Windows 7 -vervolg- staat gepland op donderdagmorgen 31 okt. en 7 nov. a.s., aanvang 9.00 uur, en duurt 2 uur. Er zijn al een aantal aanmeldingen dus de cursus gaat zeker door! In deze cursus leert u een briefje schrijven m.b.v. het programma Word, de tekst te bewerken en aan te passen naar uw wens. Ook behandelen we het gebruik van mappen, bestanden en bibliotheken en maken hierbij gebruik van CD/DVD, USB stick, externe disk drive, foto camera

Bij al onze cursussen en workshops hoort een zeer duidelijk oefen/studie boek van SeniorenWeb. Meer en uitgebreide informatie over inhoud, kosten etc. vindt u op onze website www.leercentrumwassenaar.nl en ook zijn wij in ons Leercentrum aan de Van Heeckerenstraat aanwezig op de inloop middagen iedere 3e. dinsdagmiddag van de maand of via tel: 06-10735360

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top