Ga naar hoofdinhoud

C1000 zegels voor de Voedselbank

17 oktober 201346 second read

Wassenaar – Op dit moment loopt er bij C1000 een zegelactie waarbij tot 29 oktober een volle zegelkaart kan worden ingewisseld voor een voedselpakket. Wellicht heeft u een volle of halfvolle kaart of losse zegels ove r, of weet u iemand die dat heeft.

De Voedselbank Wassenaar houdt zich aanbevolen om deze te ontvangen. Met alle restjes zal worden getracht zoveel mogelijk kaarten vol te plakken en in te wisselen voor pakketten voor de cliënten.

Als u mee wilt werken aan deze actie voor de voedselbank dan kunnen deze kaarten, dus ook halfvolle kaarten en losse zegels in de een enveloppe worden gedeponeerd in de brievenbus bij de Jozefkerk (Van Cranenburchlaan 31). Graag voor 29 oktober en met een duidelijke vermelding “voedselbank”. Via de post kunnen de zegels worden verzonden aan de secretaris van de Voedselbank mevrouw Gré Brouwer, Kuyperweg 16A, 2241 LW Wassenaar.

De Voedselbank en zijn cliënten zijn u bij voorbaat dankbaar voor uw medewerking.

Tags

VoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top