Skip to content

Zonneveldweg is een racecircuit

17 oktober 201358 second read

Wassenaar – Er is een gevaarlijke situatie ontstaan op de Zonneveldweg sinds er eenrichtings verkeer gemaakt is gaat het dagelijks fout. Iedere morgen gaan er 10 tallen auto’s inclusief auto’s van de bouwerij die in de Pieter Maritz straat bezig zijn rijden gemiddeld 60 km omdat ze er snel door moeten gaan omdat het niet mag.

Nu is er in de ochtend spits meerdere keren gebeurd dat ouders met hun schoolgaande kinderen fietsen en dat ze snel omdat ze schikken van de auto die daar niet mogen rijden de stoep op schieten. Ook op de Verlengde hoge klei komen er auto’s op en af die de verkeerde richting opgaan.

Bewoner Zonneveldweg Thea Tetteroo

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

WassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top