Skip to content

CDA vraagt aan college: “Hoe gezond en veilig zijn onze bomen?”

18 oktober 201336 second read

Wassenaar – Wassenaar heeft veel groen in haar bezit. Het meeste hiervan bestaat uit bomen. Deze groene rijkdom is beeldbepalend voor de herkenbaarheid van het dorp. Dit weet iedere Wassenaarder en dat willen we zo houden. De bomen moeten vitaal zijn en geen onnodig gevaar opleveren voor derden.

Daarom stelt de CDA fractie in twee thema’s vragen aan het college. Vitaliteit en beleving is de eerste. Horen speeltoestellen onder grote lindenbomen te staan? Als kinderen dan niet willen spelen op de toestellen door plak. Ligt dat dan aan de bomen?

Het andere thema is veiligheid. Weet de gemeente waar risicovolle bomen staan? En hoe houdt ze deze in de gaten. Alle vragen kunt u vinden op cdawassenaar.nl

CDA Fractie Wassenaar

Tags

BomenCDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top