Skip to content

Kloosterland: betreden op eigen risico

18 oktober 201359 second read

Wassenaar – Sinds het parkeer terrein bij het kloosterland is opgeknapt, fietst iedereen over de stoep van af de gang naar school en langs de school via het gybelanthof, naar de kerkstraat en vice versa.

Als je op de stoep loopt, gaan de fietsen achter je ineens naar de straat, dan schrik je echt, soms fietsen ze gewoon door en moet je opzij, De bus van de naschoolse opvang staat ook regelmatig met 2 wielen op de stoep geparkeerd. De auto’s gaan over de stoep van het ene parkeer terrein naar het andere parkeer terrein. Wat ik ook zag is dat een auto bij de oversteek tussendoor kwam.

Een bewoner van het kloosterland

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

WassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top