Ga naar hoofdinhoud

Halloween disco op 1 november!

19 oktober 201348 second read

Wassenaar – Halloween staat voor de deur. De spanning hangt in de lucht. Het gehele dorp is overgenomen door de Halloween gekte. En hoewel het overal griezelt is er ook gezelligheid. Daarom dus ook reden om te feesten. En waar kan dat nou beter dan in The Future in SJW Wassenaar.

Kom op 1 november naar de Future, en ga helemaal uit je dak in de Halloween disco. Heel de Future is omgebouwd tot één groot Halloween spektakel met rondlopende griezels en een angstaanjagend decor.

We beginnen de avond met een spooktocht, die van 18:30 tot 19:30 duurt. Je zal dus ’s avonds de straat op gaan en alle enge taferelen van Halloween ervaren in het donker. Vervolgens zal om 19:30 de Halloween Disco van start gaan, deze zal tot 23:00 duren. DJ Luc en Twisted E zullen die avond ervoor zorgen dat het een spetterende avond wordt om nooit meer te vergeten.

De toegang is gratis!
Leeftijd: 7 jaar tot 15 jaar

The Future
Dr. Mansveltkade 9
2242 TZ Wassenaar

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top