Skip to content

VVD fractie brengt bezoek aan koffiehuis ’t Buurtje aan de Buurtweg

19 oktober 201330 second read

Wassenaar – VVD-fractieleden Ankie Erwich, Monique van Deursen en Margaret de Vos van Steenwijk brachten onlangs een kennismakingsbezoek aan het koffiehuisje aan de Buurtweg.

Dit koffiehuisje is een rijksmonument en past goed in deze mooie bosrijke omgeving aan de zuidkant van Wassenaar. Op het gezellige terras spraken wij met de twee enthousiaste dames die het koffiehuisje beheren over het reilen en zeilen van het koffiehuis en de plannen voor de toekomst. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan dit liefelijke monumentale pandje voor bijvoorbeeld een heerlijke kop koffie of thee of een lekker eigengemaakt kopje soep.

Tags

VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top