Ga naar hoofdinhoud

Graffiti kunst

20 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Dat graffiti mooi kan zijn is iedere dag te aanschouwen aan het einde van de Oostdorperweg. Daar is met veel vakmanschap een fraai product op een trafohuisje terecht gekomen. De namen van de kunstenaars zijn mede op het kunstwerk aangebracht.

Dat graffiti ook lelijk kan zijn is te aanschouwen op de deur van het vm benzinestation aan de van Cranenburchlaan. Ook daar is met veel vakmanschap teksten op de ramen en deur aangebracht. Dat die teksten voor velen kwetsend zullen zijn wordt niet bij stil gestaan. Maar als je zo iets doet zet dan ook je naam erbij dan weet iedereen dat er wellicht met je te praten valt en kunnen we je misschien overtuigen om voortaan een mooi graffiti kunstwerk neer te leggen waar menigeen zijn hoofd voor omdraait. Nu doet men dat ook maar dan me afschuw. Dat wil je toch niet!

Peter Knijnenburg

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubriek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

GraffitiWassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top