Skip to content

Winnaars superloterij bij Marius, jouw wijnvriend

20 oktober 201327 second read

Wassenaar – Tijdens het grote weekend “Wassenaar sport voor Tanzania” in augustus jl. was er door wijnhandel Marius, jouw wijnvriend een heuse wijnproeverij voor 16 personen als hoofdprijs beschikbaar gesteld.

De heer en mevrouw Schrader bleken het winnende lot te hebben gekocht en afgelopen vrijdag was het dan zover: wijn proeven bij Marius, jouw wijnvriend. Het werd een heel gezellige avond, waarbij liefst 8 soorten wijn werden geproefd. Met kaas, worst, stokbrood en chocolade moest men proberen de wijn te analyseren. Zelfs niet wijn-drinkers deden vrolijk mee!!

Namens alle deelnemers: “Marius, jouw wijnvriend” enorm bedankt!!

Tags

Run for RioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top