Skip to content

2 fietsen gestolen uit de Twickelstraat

21 oktober 201352 second read

Wassenaar – Zaterdagavond zijn er in de Twickelstraat 2 fietsen gestolen. Mogelijk nog meer spullen maar ik en mijn buurvrouw hadden het snel door dat onze fietsen weg waren.

De buren hebben een grijs groot busje gezien met een pools kenteken die met spullen aan het sjouwen was. Toen zij haar man ging halen omdat ze hem niet durfde aan te spreken was hij alweer weg. Misschien handig om deze melding op uw deze site te zetten. Dat er een dief actief is voordat er nog meer spullen verdwijnen!

Stefanija van Mourik

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubriek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

WassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top