Skip to content

College brengt werkbezoek aan JK van den Dool BV Tuin benodigdheden

21 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Het college van burgemeester en wethouders bracht op woensdag 16 oktober 2013 een werkbezoek aan JK van den Dool BV Tuin benodigdheden aan de Oostdorperweg. Het college brengt regelmatig werkbezoeken aan Wassenaarse ondernemers. Niet alleen om kennis te maken en de banden met het Wassenaarse bedrijfsleven aan te halen. Maar ook om elkaar beter te leren vinden en te kijken op welke manier het mogelijk is elkaar te versterken.

Ondernemer Jaco van den Dool gaf, na een hartelijk welkom, een presentatie over het bedrijf. Daarbij kwam ook de ontstaansgeschiedenis en de relatie met Wassenaar aan de orde. Vervolgens kreeg het college een paar laarzen te leen om een rondleiding te maken over de verschillende terreinen van het bedrijf. Zo bezochten zij onder andere de overdekte showtuin, met maar liefst 1.000 m2 tuinideeën, de opslag van tegels en de locatie waar met groot materiaal gerecycled wordt en grondverbeteraars worden gemaakt.

Het college was onder de indruk van de veelzijdigheid, het werkgeverschap, de innovatieve kracht en de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf. Wethouder Leendert de Lange (Ruimte en Economische Zaken): ‘Het is goed om te zien dat dit echte familiebedrijf, ook in deze economisch lastige periode, vol ambitie is en voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden. JK van den Dool is een voorbeeld voor velen en een begrip in Wassenaar.’

Bij JK van den Dool zijn in totaal 25, veelal Wassenaarse, medewerkers in dienst. Dat maakt het bedrijf tot een van de grotere werkgevers van Wassenaar.

Tags

CollegeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top