Skip to content

Redouan en Tamara door naar liveshow 3 van SYTYCD

21 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Gisteravond was liveshow 2 van So You Think You Can Dance. De overgebleven 16 dansers hadden weer een week de tijd om met hun partner een dans in te studeren. Iedere week krijgen zij per koppel een bepaalde dansstyle met de daarbij horende choreograaf.

Deze week stond voor Redouan en Tamara de style ‘modern’ op het programma. Op het nummer ‘Hometown Glory’ van Adele dansden Redouan en Tamara een choreografie van Min Hee Bervoets, de sterren van de hemel. Na het prachtige optreden stond er voor Tamara een hele mooie verassing te wachten. Haar zus uit Spanje was aanwezig in de studio om haar zus te zien schitteren op het podium. Door dit emotionele weerzien, Tamara had haar familie al enkele maanden niet gezien kon niemand het droog houden, ook de jury niet.

Van de jury kreeg dit koppel weer veel lovende kritiek net als vorige week toen zij het spits mochten afbijten. Euvgenia Parakhina vond het “Geweldig!” ook Ish Ait Hamou had lovend commentaar hij noemde het optreden “Het mooiste van deze avond”. Nu was het aan de kijker thuis of zij ook zo genoten hadden van het optreden van Redouan en Tamara. Of dat ze moesten dansen in de ‘Dance For Your Life’. Dit laatste was niet nodig want Redouan en Tamara hadden genoeg stemmen om in 1x door te gaan naar de liveshow van volgende week!

Kijk en stem dus volgende week weer! RTL 5 20:00 So You Think You Can Dance. En neem ook even een kijkje op de Facebook van Redouan. Zo blijf je op de hoogte wat er in zo’n week tot de liveshow gebeurd.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top