Skip to content

Startersdag 2013: Voorschoten en Wassenaar faciliteren startende ondernemers

21 oktober 20132 minute read

Wassenaar – De gemeenten Voorschoten en Wassenaar hechten veel waarde aan nieuw ondernemerschap. Startende ondernemers zijn van groot belang voor de regionale economie en daarom is het belangrijk dat deze starters worden ondersteund. Om dit uit te dragen, faciliteren de beide gemeenten de deelname van startende ondernemers aan de jaarlijkse Startersdag van de Kamer van Koophandel. Deze vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 november tussen 10.00 en 16.00 uur.

De Startersdag is dé informatiedag voor iedereen die goed voorbereid met zijn eigen bedrijf wil beginnen. Tijdens presentaties en persoonlijke gesprekken krijgt u antwoord op uw vragen over bijvoorbeeld financiën, rechtsvormen, belastingen, marketing en huisvesting. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers.

Voorschoten en Wassenaar faciliteren uw deelname
Bent u (bijna) startende ondernemer en bent u gevestigd of woonachtig in Voorschoten of Wassenaar? Dan kunt u zich kosteloos aanmelden voor de Startersdag 2013. De beide gemeenten faciliteren uw deelname, door u vanuit Voorschoten of Wassenaar te vervoeren naar de locatie van de Startersdag in Den Haag. Na afloop is er een netwerkborrel in het Raadhuis de Paauw in Wassenaar. U wordt in het raadhuis welkom geheten door de wethouders Inge Adema-Nieuwenhuizen (Economische Zaken gemeente Voorschoten) en Leendert de Lange (Economische Zaken gemeente Wassenaar). Uiteraard worden de Voorschotense ondernemers uiterlijk om 17.00 uur weer teruggebracht naar Voorschoten.

Meld u aan!
Om gebruik te maken van deze extra faciliteiten kunt u een e-mail onder vermelding van ‘Startersdag’ sturen aan: gemeente@voorschoten.nl ofwel gemeente@wassenaar.nl. Voor beide gemeenten zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar. Uit de e-mail moet enigszins duidelijk worden dat u een starter (max. 2 jaar) of bijna-starter bent en dat u gevestigd of woonachtig bent in een van de twee gemeenten. Let op: voor deelname aan de Startersdag zelf, moet u zich daarnaast nog aanmelden via de website van de Kamer Van Koophandel: www.kvk.nl.

Programma
09:00 uur Vertrek bus van Burgemeester v/d Haarplein Voorschoten naar Wassenaar
09:30 uur Vertrek bus van Raadhuis De Paauw naar Den Haag, locatie startersdag
10.00 – 16.00 uur Startersdag in Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, Den Haag
16:15 uur Bus rijdt terug naar De Paauw voor kleine borrel en terugblik op de dag
Uiterlijk 17:00 uur Bus rijdt terug naar Voorschoten.

Tags

StartersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top