Skip to content

Bernisse 1 – Blauw-Zwart 1 2-3

22 oktober 201337 second read

Wassenaar – Alhoewel het geen gewoonte is om van een bekerwedstrijd verslag te doen, hierbij toch een klein overzicht. Alleen al de afstand; ver voorbij Rotterdam, ongeveer 8 km vóór Brielle.

Het hoofdveld was afgekeurd dus spelen op het 2e veld, dat wel goed bespeelbaar was. Een scheidsrechter die verbaal erg aanwezig was, maar zo zijn eigen interpretatie van de spelregels toepaste. Gele kaarten voor Guy van Vliet en Boy Houtman die vriend en vijand verbaasden. Het veldspel van de Blauwen wás al niet slecht, maar wordt nog steeds beter en nu was ook de aanval zéér productief met vele schoten op het doel en uiteindelijk een verdiende overwinning met goals van Boy Houtman, Alex de Meyer en Ferdy de la Rie.

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top