Ga naar hoofdinhoud

Koninklijk wild en andere “oranje” herfstkleuren

22 oktober 201339 second read

Wassenaar – Op zondag 3 november verzorgt het IVN Leiden ( Vereniging voor Natuur en Milieueducatie ) een herfstwandeling op koninklijk landgoed De Horsten in Wassenaar.

De thema’s van de wandeling zijn o.a. de herfstkleuren, paddenstoelen en het strandwallenlandschap..Tijdens de wandeling door het afwisselende landschap kunt u genieten van de vele paddenstoelen, de herfstkleurenpracht van dit moment en de vele trekvogels. We gaan ook op zoek naar koninklijk wild. Sinds enkele jaren leven er buiten Reeën ook een aantal damherten. Het idee dat we tijdens de wandeling misschien oog in oog komen te staan met dit wild is voor vele de optimale natuurbeleving.

Wilt u al dit moois eens met eigen ogen aanschouwen kom dan op zondag 3 november om 14 u. naar landgoed De Horsten, ingang Papenweg te Wassenaar. Toegang 1 Euro

Tags

Wassenaar
Back To Top