Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Nederlanders; ook burgers van Wassenaar

22 oktober 201336 second read

Wassenaar – De heer Pim van der Locht, voorzitter van de Stichting Vluchtelingenwerk Wassenaar (en fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad) zal op maandag 4 november op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW) een presentatie verzorgen.

Hij zal ingaan op het huidige vreemdelingenbeleid en op vragen rond de inburgering. Ook zal hij ingaan op het werk van de Stichting Vluchtelingenwerk in Wassenaar en hoe het ‘nieuwe Nederlanders’ vergaat binnen onze Wassenaarse gemeenschap. De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 – 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belangstellenden zijn op 4 november van harte welkom.

Tags

Wassenaar
Back To Top