Skip to content

Ondernemer in crisistijd blijft maatschappelijk betrokken

22 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Het jaarlijkse vrijwilligersfeest in oktober maakte eens te meer duidelijk dat de Wassenaarse ondernemer uit het goede hout gesneden is. Zij staken de Wassenaarse vrijwilligers, heel belangrijk voor de samenhang in onze samenleving, een hart onder de riem door massaal prijzen beschikbaar te stellen.

• Tuincentrum De Bosrand zorgde voor een gratis attentie voor alle feestgangers. Voor iedereen stond na afloop een mooie bloeiende plant klaar.
• De vrijwilliger van het Jaar 2013, Jur Bekooij, ontving – naast de vrijwilligerspeld – een dinerbon voor 2 personen incl. consumpties, aangeboden door Brasserie ‘t Regthuys.
• Ilse Neys-van Ligten, de nummer twee, ontving een lunchbon voor 2 personen, aangeboden door Lunchroom/traiteur Me Gusta! Zij kreeg bovendien een cheque voor een complete kleding outfit aangeboden door Barns Damesmode.
• Henny Albers, de nummer drie, kreeg een dinerbon voor 2 personen, aangeboden door Fletcher Hotels Auberge de Kieviet.
• Alle (eind)kandidaten kregen bovendien 2 vrijkaarten voor de Musical Soldaat van Oranje, aangeboden door Attractiepark Duinrell.

De Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) wil graag alle gulle ondernemers voor hun bijdrage aan het vrijwilligersfeest hartelijk bedanken. De betrokkenheid van ondernemers bij vrijwilligerswerk, is bij VCW al langer bekend. Zo bieden op dit moment een kleine tachtig bedrijven een korting aan op vertoon van de vrijwilligerspas. En dat aantal stijgt gestaag. Binnenkort komt een handzame brochure uit met een overzicht van alle pasaanbiedingen. Ondernemers die nog willen inhaken, kunnen contact opnemen met de vrijwilligerscentrale via info@vrijwilligercentralewassenaar.nl Het laatste overzicht van aanbiedingen en hoe de gratis pas aan te vragen is steeds te vinden op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl.

Tags

OndernemersVCWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top