Skip to content

Bibliotheek as zondag 27 oktober weer open

23 oktober 201338 second read

Wassenaar – Dit seizoen opent Bibliotheek Wassenaar haar deuren opnieuw 7 dagen in de week. Met deze extra openstelling biedt de bibliotheek volop gelegenheid om in een gezellige en gemoedelijke sfeer de vele dikke weekendkranten en tijdschriften te lezen of gewoon een kopje koffie te komen drinken. Uiteraard is het ook mogelijk om de mooiste boeken uit te zoeken en te lenen of een filmpje te pakken in het Filmhuis.

Het filmprogramma a.s. zondag 27 oktober:
13.15 u De Vampierzusjes
15.15 u Le Passé

Dit weekend zal Antiquariaat Bougainville zowel zaterdag 26 oktober als zondag 27 oktober aanwezig zijn in de Vergaderzaal van de bibliotheek. Zoekt u iets op het gebied van o.a. Wassenaar, Kunst, Geschiedenis, Filosofie, Engelse pockets en literatuur of andere onderwerpen, loop dan gezellig even binnen.

Graag tot ziens!

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top