Ga naar hoofdinhoud

Djembé cursus bij SJW Wassenaar

23 oktober 20132 minute read

Wassenaar – De muziekwereld breid zich uit. Oude muziekstijlen worden gemengd met nieuwe en vormen een muziekstijl op zichzelf. De instrumenten komen terug, onder andere het slagwerk wordt populairder en populairder. De drums maken een ware comeback.

Nu geeft SJW Wassenaar jouw de kans om je talent te ontwikkelen op de drums, en wel de Djembé. HET slaginstrument afkomstig uit West-Afrika dat uit is gegroeid tot een internationaal fenomeen.

Je krijgt op de cursus begeleiding van Michail Kostava, een echte professionele Djembé speler en een ervaren leraar. Op 26 november kan je eerst even binnen komen kijken op de open dag, deze vind plaats om 20:00 tot 21:15. Dan volg je elf lessen waarmee je leert overweg gaan met een Djembé. Je zal dus van dinsdag 3 december tot dinsdag 25 februari lessen volgen die evenals de open dag van 20:00 tot 21:15 duren.
Op de laatste dag van de cursus, de 25e februari, zal er ook een uitvoering zijn om te laten zien wat jij geleerd hebt. De cursus is voor iedereen boven de 16 jaar, en de cursus van 11 lessen kost 140 euro.

Dus kom dinsdag 26 november langs en schrijf je in en verrijk je wereld met een nieuwe fantastische hobby. Inschrijven kan door middel van een simpel e-mailtje met je gegevens naar: info@sjw-wassenaar.nl

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top