Skip to content

Maak je eigen animatiefilm in de bieb

24 oktober 201357 second read

Wassenaar – Ben jij ook zo gek op animatie- en tekenfilms en heb je zelf altijd al zoiets willen maken? Dan is dit je kans! Animatiespecialist Hans Walther (regisseur van o.a. SPROOKJESBOOM DE FILM) vertelt je iets over de geschiedenis van de animatiefilm, legt uit hoe animatie werkt en daarna ga je zelf aan de slag. Je leert hoe je het beste een flipboekje kunt maken en je kan zelf met klei de figuurtjes en decors voor je eigen stop-motion filmpje maken.

Hans Walther is regisseur en een enorme liefhebber en kenner van animatiefilms. Sinds 2003 combineert hij zijn regie-ervaring met zijn passie voor animatie. Zo regisseerde hij jarenlang “Café de Wereld” en kinderserie “Sprookjesboom”, waarin figuren uit verschillende sprookjes samen nieuwe avonturen beleven.

Op zaterdag 9 november wordt de workshop van 12.00 u tot 14.00 u en van 14.30 u tot 16.30 u voor max. 8 pers. Voor de laatste workshop is geen plek meer, deze is reeds vol, maar de eerste workshop biedt nog plek! Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 8 – 12 jaar.

Locatie: Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40, 2242 KM Wassenaar
Toegang: € 8,00, Biebpas € 7,00
Reserveren is gewenst en kan via e-mail lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch 070-5113397.

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top